19/01/2016

Kako nastaje naš stil?

Svaka Amoena boja ima svoju priču!!

Znate da je tekstil proizveden u Amoeni najvišeg kvaliteta i izdrade, pažljivo dizajniran sa specifičnim tehničkim karakteristikama da posluži i pomogne našim mušterijama.

Mislimo da su i puno zabavni! Moda je nasledno kreativna i uzbudljiva, a dizajneri u Amoeni prate trendove boja i stilla sada više nego ikada da pruže ženama stilski izbor kada je reč o njihovom donjem vešu i spremnom za nošenje odećom sa džepićima. 


Amoena grudnjaci i kupaći kostimi odišu novim bojama i dizajnom, savršen izbor.

Voleli bi da vam više približimo naš izbor boja i dizajna evo šta bi naši dizajneri imali o tome da kažu - "Podeli li smo ih, na internacionalnom Amoena sastanku u Januaru ove godine, naše boje su tri evokativna rapoloženja:
Da bi ste ih pogledali. Kolekcije uvezene na Srpsko tržište možete naći na linku za grudnjake i linku za kupaće kostime.
  • Osećanje - Viđeno u našoj Sedukcija kolekciji, kao i u nekim od naših grudnjaka za svaki
    dan, Osećanje sprovodi bogatu požudnost sa dubokom crnom, bojom mastila i užarenom crvenom. Ovo je bez sumnje sofisticirana, strastvena paleta.
  • Mirnoća - Korak nazad iz modernog sveta, utopljena u spokoj Mirnoća kreće napred sa blažim, nežnim roze, zelenim i lila bojama. Delove ovih sanjivih boja mogu se delikatno pronaći u grudnjacima Lara, Beatrice i Mona boja šljive. Odišu sveobuhvatnom osećaju mira.
  • Alegorija - Korene vuče iz antike, filozofije i mitologije, ove boje oslikavaju divlju, mračnu stranu požude Alegorija i njen mladalački izgled su zastupljeni u grudnjacima kao što su Jada, Tina, Rebeka, Ruth, Silvia i drugi...