19/04/2016

Dolazi leto a sa njim i nova kolekcija kupaćih kostima...

Poštovane naše dame, zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo novu koekciju kupaćih kostima za leto 2016. Pogledajte video ispod dodatak je i grudnjak Lea, novi grudnjak u našoj Amoena kolekciji.
*Prosto obožavamo ove nove "moram ih imati" delove, koji su posebno dizajnirani da diskretno drže grudne proteze, da možete da izgledate i osećate se savršeno 24-7. Hajde prepustite se unutrašnjoj kupoholičarki sa ovo sezonskim najvrelijim novim stilovima.Kupaći kostim sa džepićem za potpunu podršku.

Plivanje i aktivnosti u vodi su nežne po zglobove i tokom tih aktivnosti celo telo radi što ih čini idealnim izborom vežbanja.
Malo viši deo ispod pazuha
Naši kupaći kostimi su rađeni sa malo višim rupama za ruku radi ekstra sigurnosti, bez preterane pokrivenosti.
Specijalno dizajnirani džepići
Amoena kupaći kostim ima posebno dizajnirane džepiće na obe strane čija svrha je da drže Vaše grudne proteze na mestu. Niko neće primetiti Vašu protezu a ni ona neće skliznuti, pa se možete kretati slobodno sa puno samopouzdanja. Našim džepićima možete prići sa strane a i odozgo, čineći ih lakšim za upotrebu i osiguravajući da proteza stoji ispravno u džepu.
Elastična podopsega
Elastična podopsega i posebno oblikovane korpe drže grudnu protezu blizu telu, tako da ona neće skliznuti dole ili padati napred, čak ni u mokrom kupaćem.
Standardni otvor za noge
Ukoliko se ne napominje drugačije, naši kupaći kostimi prate standardne linije nogu - ne prenizak ili previsok kroj - pogodan i dobrog izgleda za većinu figura i žena svih doba.
Standardna Leđa                                                                                                                                 Otprilike 5cm ispod linije grudnjaka (osim ukoliko nije navedeno ili pokazano drugačije)
Dodaci
Primenljivi na neke kupaće kostime iz naše palete
  • Glatke korpe: Većina stilova ima ugrađene glatke korpe koje pružaju podršku i nežnost dok oblikuju sa kompetno prirodnim izgledom.
  • Podesive bretele: Bretele se pojedinačno nameštaju da obezbede tačno pravi odnos.
  • Podrška: Naši kupaći kostimi nude potporu stomačiću ili zadnjici, potporne linije se prave se likrom koja pomaže oblikovanje i isticanje figure bez osećaja stezanja..
  • Žičani džepići: Neki bikiniji u našoj paleti imaju mekane žičice koje se nameste po vašem obliku da dobijete podršku koja dolazi bez gubljenja na komforu. Fleksibilne žičice neće naškoditi Vašoj Amoena grudnoj protezi. 

 Tri koraka do savršenog nameštanja

Korak 1Sa kupaćim, nekada nije toliko do Vaše veličine odeće koju noste već oko toga šta deluje ispravno. Ako nađete da se taj jednodelni često nabora napred ili Vam izravna grudi, pokušajte sa za jednom većom veličinom da popunimo dužinu tela ili se opredelite za tankini. 
Korak2    Podešive bretele , uključene na toliko Amoena stilova, mogu da naprave razliku u izgledu i preformansu Vašeg kupaćeg kostima.
Korak 3Tražite kupaće kostime sa pametnim modnim ispravkama kao što su paneli za kontrolu stomaka, drapiranje ili diagonalan dizajn koji sužava vašu figuru.


*Ortopedski Grudnjak za grudnu protezu.
Zaslužujete da grudnjak koji nosite dobro paše. Pa šta su top 5 stvari na koje treba obratiti pažnju?
Gladke Korpe. Da budete sigurne da Vaša silueta izgleda savršeno - bez šavova, bez ivica, bez grumena, bez čvorugica, ne tome čak i ako nosite grudnu protezu - izaberite grudnjak sa glatkim korpama, poznat i kao grudnjak za majicu.
Elastična Čipka. Jedna od naših dizajnerskih tajni je korišćenje elastične čipke, koja se pomera i savija sa Vama, ne protiv Vas, pogledajte naš najprodavaniji grudnjak sa čipkom, grudnjaci sa čipkom nikada nisu izgledali bolje: Nema nabora ispod!
Postavljena Bretela. Bretela na ramenima nikada ne treba da se ukopa! Nameštanje grudnjaka (uzimanje mera) od stane profesionalca je neophodno, kada nosite grudnjak pogrešne veličine, više posla pada na bretele. Čak i tada, mekana, postavljena bretela je mali luksuz u kome sve možemo da uživamo!
COOLMAX® Fabric. Mnogi naši grudnjaci sa džepićem pravljeni su kao aktivni veš, materijal kao COOLMAX® koji se lako suši kako bi se osećale suvo i udobno. Koristimo COOLMAX® u našim aktivnim grudnjacima i noćnom vešu; Naš najprodavaniji aktivni grudnjak je Rita.
Grudnjak Unutar. Za pravi slatkiš koristite naš noćni veš sa već ugrađenim grudnjakom unutar! Još jedna mala tajna koju možda ne znate o Amoena noćnom kombinezonu Naomi sadrži ugrađeni grudnjak sa džepićem kao deo topa! Možete naći i ugrađene grudnjake u našim kupaćim kostimima. Ko ne bi voleo to? 
Pokušajte sa ovim savetima za izbor grudnjaka koji nosite prosto savršeno. Pogledajte kolekciju grudnjaka koje nudimo i proverite ove savete sami.

Grudne Proteze
Imaco Ortopedska Pomagala

Ortopedski Grudnjaci