31/05/2016

Samo za Vaše oči....hmm dok ne odlučite drugačije.
 Gladkih korpi, bez-žični grudnjaci su otkrovljenje.


Kada pričamo o škakljivim temama na primer politika i religija, smatraju se dobrim manirima odoleti pokazati previše, prerano.
Mi smatramo da je isto i u modi, u suštini pokazati šta se krije ispod pre nego što smo potpuno spremne sramotno je po Vas a niko ne voli da nešto ne štima!
Zato grudnjak gladkih korpi kao naša Lara Satin ove sezone bogata sa zavodljivom Ruby Red bojom, je savršeno rešenje. Posebno ukoliko nosite grudnjak sa džepićima sa grudnom protezom, ideja je da Vaša silueta izgleda savršeno -  bez šavova, bez ivica, bez grumena i bez čvorugica - čak je bradavica prikrivena, osim ako želite da se vidi ( namig! ).
Možda niste znale ovu malu tajnu da crveno možete nositi ispod većine belih majica da se ne providi. Izazivamo Vas da probate! U našoj kolekciji ortopedskih grudnjaka uključili smo mnoštvo grudnjaka gladkih korpi koje možete nositi ispod svega., i niko neće saznati tajne koje čuvate....
Osim ako Vi to ne odlučite! Kada je momenat pravi, samopuzdanje na nivou, osećate se sexy, mi kažemo napred: Otkrijte sve!