08/07/2016

Da vam pokažemo još dva nova kupaća kostima u sezoni 2016

Za Vas koji ste već čitali našu objavu o ovosezonskim kupaćim kostimima koji su stigli na tržište u sezoni leto 2016 sada pridajemo još dva na listu. Možda ste već negde na moru onda odmerite ove modele za sledeću godinu a ako se tek spremate nadamo se da će vam se dopasti. Kupaći koji su stigli su sa dubokim izrazom samim tim dobrom pokrivenošću ožiljka, udobnim korpama i neprovidnog materijala sa ELASTANE / LYCRA® XTRA LIFE™ podrškom. Sve Amoena kupaće možete pogledati ovde. Za razliku od prošlih modela ovi su jednodelni samim tim verovatno će vam se i dopasti, pa izvolite :

       Kupaći Kosim Cuba


Da ponovimo zašto su kupaći Amoena koji su dizajnirani za grudnu protezu najpogodniji vašim potrebama i šta su naši kvaliteti .


Kupaći kostim sa džepićem za potpunu podršku.

Plivanje i aktivnosti u vodi su nežne po zglobove i tokom tih aktivnosti celo telo radi što ih čini idealnim izborom vežbanja.
Malo viši deo ispod pazuha
Naši kupaći kostimi su rađeni sa malo višim rupama za ruku radi ekstra sigurnosti, bez preterane pokrivenosti.
Specijalno dizajnirani džepići
Amoena kupaći kostim ima posebno dizajnirane džepiće na obe strane čija svrha je da drže Vaše grudne proteze na mestu. Niko neće primetiti Vašu protezu a ni ona neće skliznuti, pa se možete kretati slobodno sa puno samopouzdanja. Našim džepićima možete prići sa strane a i odozgo, čineći ih lakšim za upotrebu i osiguravajući da proteza stoji ispravno u džepu.
Elastična podopsega
Elastična podopsega i posebno oblikovane korpe drže grudnu protezu blizu telu, tako da ona neće skliznuti dole ili padati napred, čak ni u mokrom kupaćem.
Standardni otvor za noge
Ukoliko se ne napominje drugačije, naši kupaći kostimi prate standardne linije nogu - ne prenizak ili previsok kroj - pogodan i dobrog izgleda za većinu figura i žena svih doba.
Standardna Leđa                                                                                                                                 Otprilike 5cm ispod linije grudnjaka (osim ukoliko nije navedeno ili pokazano drugačije)
Dodaci
Primenljivi na neke kupaće kostime iz naše palete
  • Glatke korpe: Većina stilova ima ugrađene glatke korpe koje pružaju podršku i nežnost dok oblikuju sa kompetno prirodnim izgledom.
  • Podesive bretele: Bretele se pojedinačno nameštaju da obezbede tačno pravi odnos.
  • Podrška: Naši kupaći kostimi nude potporu stomačiću ili zadnjici, potporne linije se prave se likrom koja pomaže oblikovanje i isticanje figure bez osećaja stezanja..
  • Žičani džepići: Neki bikiniji u našoj paleti imaju mekane žičice koje se nameste po vašem obliku da dobijete podršku koja dolazi bez gubljenja na komforu. Fleksibilne žičice neće naškoditi Vašoj Amoena grudnoj protezi. 

 Tri koraka do savršenog nameštanja

Korak 1Sa kupaćim, nekada nije toliko do Vaše veličine odeće koju noste već oko toga šta deluje ispravno. Ako nađete da se taj jednodelni često nabora napred ili Vam izravna grudi, pokušajte sa za jednom većom veličinom da popunimo dužinu tela ili se opredelite za tankini. 
Korak2    Podešive bretele , uključene na toliko Amoena stilova, mogu da naprave razliku u izgledu i preformansu Vašeg kupaćeg kostima.
Korak 3Tražite kupaće kostime sa pametnim modnim ispravkama kao što su paneli za kontrolu stomaka, drapiranje ili diagonalan dizajn koji sužava vašu figuru.


I na kraju pogledajte Dvodelne kupaće za ovu godinu od Amoene koje možete nabaviti u Imaco ortopedskim prodavnicama.