04/07/2016

Tajni Letnji Donji Veš

Nevidljiv, ali ne i neupadljiv!

Konačno leto, i debeli puloveri, postavljene jakne i teške pantalone u koje smo bile umotane dok su temperature bile u minusu su zaboravljeni; sada je sezona za mekane, svilene materijale u kojima naša koža uživa i čine nam lakšim nošenje sa ovim toplim temperaturama.

Pametne letnje haljine, zanimljive bele pantalone, fantastični gornji modni delovi... ali šta raditi ako je ružan grudnjak vidljiv ispod tog fantastičnog letnjeg odevanja? Šta možemo da uradimo ako se uvek čini da grudnjak štipa i probada i pokazuje one neatraktivne linije ispod tog našeg gornjeg dela koji smo i ovako birali da taman paše i tek smo ga kupili? 

Ništa lakše da se upropasti dobra kombinacija odeće nego loš donji veš: često je slučaj da treba srediti ono što je ispod da bi ovo iznad sijalo.

Mi u Amoeni sakupili smo par saveta kako bi Vi mogli da izazovete senzaciju - i ispod i preko:

Savet br. 1: prava veličina donjeg veša
"Oh ja uvek uzimam 80 C, to izgleda kao da uvek paše..." - nema više toga! Profesionalni savet iz prodavnice donjeg veša je da vaše poverenje često stvara čuda; šta ste nekada mislili da je 80 C koji loše paše može lagano biti savršen 75 D.

Ovaj brzi test koji možete uraditi same će Vam pokazati ako trebate preispitati veličinu.
  • protresite gornji deo tela; da li Vaša dojka prekipi malo preko grudnjaka?
  • pogledajte od pozadi - da li se traka od grudnjaka povlači malo na gore?
  • pogled odozgo - dali se grudnjak odvaja od vaših grudi?
Ako je Vaš ogovor "da" na ova pitanja, uputite se do sledeće prodavnice donjeg veša. Bićete očarane kojiko bolje vaše devojke mogu da izgledaju!

Savet br. 2: Donji veš u pravoj boji


Klasik za nevidljiv veš leti je naravno "nude", prefesionalni termin za "boju kože". Ako nećete da vaš roze grudnjak ne bude primetan ispod bele bluze, diskretna nude boja je bolji izbor. Beli grudnjak ispod crnog topa? U teoriji to nije problem, ali pitanje je kako je šiven materijal te bluze, trebale bi se setiti da se tu nešto ipak može providiti. Materijal je isto jako bitan: Čipka može da izviri ispod finog materijala. Ukoliko u nedoumici, držite se mekanih, običnih grudnjaka u najprirodnijim bojama (boja kože, bela, crna) - ovo će vas poštedeti panike ispred garderobera.

                                                                                                                       Primer naš grudnjak Ruth
Savet br. 3: Izgleda predobro da se sakrije! 
                                                                                                                                                                                                                                                    
Ponekad "nevidljivo" je poslednja stvar koju želite i vaš donji veš je presudna stvar nekog vašeg izgleda: npr. opojena čipka koja viri iz nisko sečenog gornjaka, ili obojene čipke koje čine odličan kontrast bez naramenoj kombinaciji gornjeg dela odeće. I čak ako ne možete videti ništa kroz gustu odeću, moderan donji veš će vam uvek pružiti to dodadtno samopuzdanje dok ga nosite - probajte! Bićete očarani transformacijom...


Savet br. 4: Detalji su važni!

Mi obožavamo različito sečene odevne predmete tokom leta, kao halterisan gornjak, spageti-trakaste haljine. Ipak, trake na svakodnevnim grudnjacima ne uklapaju se sa ovakvim kombinacijama gornjaka - čak štoviše nisu ni lepe. Sve bi smo trebale imati grudnjak sa promenljivim ili providnim trakama kao naša Lea. Ovaj mali detalj sigurno izgleda!

Više na Amoena kolekciji grudnjaka 


Posetite spisak prodavnica da saznate gde možete nabaviti Tajni Donji Veš.